Voorinschrijving “Dongen komt thuis” geopend!

Voorinschrijving “Dongen komt thuis” geopend!

Op drie minuten fietsen van het centrum van Dongen, aan de centrumzijde van de Beljaart, grenzend aan de groenstrook en nabij de buurtvoorzieningen en speelgebied Beljaart-Buiten, ontwikkelt Van de Ven Bouw en Ontwikkeling onder andere 14 sfeervolle koopwoningen.

Het plan –“Dongen komt thuis” genaamd – zal bestaan uit vrijstaand geschakelde woningen met garage, tweekappers met garage, hoek- en rijwoningen op prachtige kavels met goede zonligging. De voorinschrijving is tijdens DongenWoont geopend.

bord klein

Aan de plannen voor “Dongen komt thuis” wordt op dit moment nog hard gewerkt. De verwachting is dat medio dit jaar ook de laatste details zijn uitgewerkt en er officieel gestart kan worden met de verkoop. U kunt zich wel al inschrijven middels een voorinschrijving zodat u er zeker van bent dat u direct geïnformeerd wordt als de verkoop begint!  Via KIN Makelaars kunt u uw interesse kenbaar maken en aangeven waar uw voorkeur naar uitgaat. U ontvangt dan de flyer en wordt geïnformeerd als de verkoop aanvangt. 

Warme architectuur met levendig straatbeeld

Qua architectuur wordt aansluiting gezocht bij het voor dit gebied geldende beeldkwaliteitsplan. De gevels worden ontworpen in een warme baksteenarchitectuur, de hellende daken gedekt met donkere gebakken pannen. De vrijstaande woningen worden voorzien van een dwarskap waardoor een levendig straatbeeld ontstaat. Bekijk de onderstaande afbeeldingen ook op de projectpagina.

impressie dongen komt thuisimpressie dongen komt thuis 3 impressie dongen komt thuis 2

Meer informatie te verkrijgen via Kin Makelaars Dongen

Heeft u aanvullende vragen? Voor meer informatie kunt u terecht bij Kin Makelaars Dongen: 0162 726 926 of dongen@kinmakelaars.nl

De weergegeven beelden zijn een artistieke weergave van het project en de omgeving. Ze zijn met zorg samengesteld, maar er kunnen geen rechten aan ontleend worden. De plattegronden en de gevels zijn puur ter indicatie en kunnen nog wijzigen.