Over Dongen Woont

DongenWoont.nl

Na het enorme succes van de DongenWoont Woonbeurs in 2015 is besloten om de bestaande website van deze beurs om te bouwen naar een online nieuwbouw platform. Het resultaat is een overzichtelijke website met daarop de projecten in de gemeente Dongen. In 2019 vierden we ons 1e lustrum!

 

Woningzoekenden hebben ons in deze periode duidelijk weten te vinden in de zoektocht naar een nieuwbouwwoning. Met het platform hebben we samen met onze partners gezorgd voor één plek waar woningzoekenden terecht kunnen. Op DongenWoont.nl volg je het laatste nieuws over de nieuwbouwprojecten in Dongen en andere woon gerelateerde dienstverlening van bijvoorbeeld makelaars en financiële instellingen.

 

Projectinfo

De site geeft per project de status weer (in ontwikkeling, in verkoop of gerealiseerd), welke woningtypes verkrijgbaar zijn en waar dit project zich binnen de gemeente Dongen bevindt.

Projectontwikkelaars, aannemers, woningcorporatie en de gemeente presenteren hun woningbouwprojecten met zowel koop- als huurmogelijkheden en bouwkavels.

 

Aanvullende relevante informatie

Deze site voorziet ook in informatie over aanvullende diensten vanuit makelaars, financieel adviseurs, de notaris en architecten.

 

Actueel

De nieuwsbrief van DongenWoont geeft een actueel overzicht van alle georganiseerde woon gerelateerde evenementen zoals bijvoorbeeld een start verkoop, de dag van de bouw of bijvoorbeeld info-avonden bij de gemeente. De nieuwspagina wordt gevuld met nieuws vanuit alle deelnemende partners.

 

Een online startpagina 

DongenWoont.nl is voor consumenten een uitgelezen mogelijkheid om op een centraal online platform kennis te maken met alle bouwprojecten in de gemeente Dongen. Het geeft een goed totaaloverzicht en verwijst door naar de project- en bedrijvenpagina’s voor meer informatie.

 

Blijf op de hoogte

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte via DongenWoont.nl!

 

Initiatief

DongenWoont.nl is een initiatief van CIER ARCHITECTEN uit Dongen en eQmarketing uit Etten-Leur.

IMG_7777

DongenWoont Woonbeurs 2015

De Cammeleur

DongenWoont Woonbeurs 2019