Dongen komt thuis

Dongen komt thuis

PROJECTNAAM

Dongen komt thuis

LOCATIE

Het project is gelegen tussen de Hamsesticht, Turfschip, Schoolsticht en Veenbies in Dongen

WONINGEN

Fase IV: 22 woningen

STATUS

22 juni 2019: in verkoop

MAKELAAR

KIN Makelaars Dongen

PROJECTONTWIKKELAAR

Van de Ven Bouw en Ontwikkeling

WEBSITE

www.dongenkomtthuis.nl

MEER INFO

22 juni komt de vierde en laatste fase van Dongen komt thuis in verkoop. Iedereen die interesse heeft is die zaterdag tussen 10 en 13u van harte welkom op het kantoor van KIN Makelaars Dongen om de brochure en het inschrijfformulier op te halen en zich persoonlijk te laten informeren over dit fraaie nieuwbouwproject.

Na het succes van de eerste 3 woningbouwprojecten in de Beljaart in Dongen ontwikkelt Van de Ven Bouw en Ontwikkeling BV nu de vierde en laatste fase. Je vindt in deze fase van “Dongen komt thuis Fase IV” prachtige vrijstaandgeschakelde, twee-onder-één-kap-, hoek- en tussenwoningen. Prijzen starten vanaf € 195.000 vrij op naam.

Gaby van Bracht, makelaar bij KIN Makelaars Dongen, verwacht opnieuw een grote aanloop. “De vorige fase bestond uit 34 woningen en deze waren binnen een maand allemaal verkocht. Deze fase bestaat uit 22 woningen en ook hier verwachten we veel animo. Voor de starterswoningen van € 195.000, maar ook voor de andere woningen die een prachtig ontwerp hebben gekregen.Ook Eric Spijkers, ontwikkelaar bij Van de Ven Bouw en Ontwikkeling BV, kijkt met smart uit naar de start verkoop. “De plannen zijn echt prachtig geworden en helemaal up-to-date met de nieuwste technieken. We laten iedereen de plannen dan ook met trots en veel plezier zien. Iedereen die interesse heeft is de 22e dan ook meer dan welkom!“

De start verkoop is zaterdag 22 juni op het kantoor van KIN Makelaars Dongen, aan de Hoge Ham 93 in Dongen.

Geïnteresseerden kunnen zich bij de makelaar laten informeren over het project.

Verkoop en info:

KIN Makelaars Dongen, Hoge Ham 93, Dongen.

De hierboven weergegeven beelden zijn een artistieke weergave van het project en de omgeving. Ze zijn met zorg samengesteld, maar er kunnen geen rechten aan ontleend worden. De plattegronden en de gevels zijn puur ter indicatie en kunnen nog wijzigen.
.