Rijd virtueel mee naar de locatie van “Dongen komt thuis”!

Rijd virtueel mee naar de locatie van “Dongen komt thuis”!

Bij de beurs van DongenWoont en ook daarna kreeg Kin Makelaars vaak de vraag: “Waar ligt “Dongen komt thuis” nu precies?” Reden genoeg om een keer in de auto te stappen om u mee te nemen naar de locatie. Dus stap in deze video bij Kin Makelaars in de auto en rijd virtueel mee vanaf het kantoor naar de locatie van het project!

foto dongen komt thuis

Rij nu mee naar “Dongen komt thuis”!

Kent u de plannen van “Dongen komt thuis” nog niet? Aan de rand van de Beljaart, grenzend aan de groenstrook en nabij de buurtvoorzieningen en speelgebied Beljaart-Buiten, ontwikkelt Van de Ven Bouw en Ontwikkeling bv onder andere 14 sfeervolle koopwoningen: vrijstaand geschakelde woningen, tweekappers en tussenwoningen gelegen op prachtige kavels met goede zonligging.

bord klein

Qua architectuur wordt aansluiting gezocht bij het voor dit gebied geldende beeldkwaliteitsplan. De gevels worden ontworpen in een warme baksteenarchitectuur, de hellende daken gedekt met donkere gebakken pannen. De vrijstaande woningen worden voorzien van een dwarskap waardoor een levendig straatbeeld ontstaat.

Aan de plannen voor “Dongen komt thuis” wordt op dit moment nog hard gewerkt. De verwachting is dat net na de bouwvakantie ook de laatste details zijn uitgewerkt en we officieel kunnen starten met de verkoop.

Op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen? Schrijf u in via www.dongenkomtthuis.nl. Kin Makelaars zal u dan informeren zodra de verkoop start en over alle tussentijdse ontwikkelingen die er zijn!