Start verkoop 8 oktober!

Start verkoop 8 oktober!

In de Beljaart in Dongen West realiseert Van de Ven Bouw en Ontwikkeling BV 14 sfeervolle woningen onder karakteristieke architectuur.

Het project, genaamd “Dongen komt thuis”, bestaat uit maar liefst vijf types: 2 vrijstaand geschakelde woningen, 8 twee-onder-één kapwoningen verdeeld over twee types, 2 hoekwoningen en 2 tussenwoningen. De kavels variëren tot en met 356 vierkante meter.

bdong_20160729_ext_cam1c_lr

De woningen liggen aan de groene rand van de Beljaart, nabij buurtvoorzieningen en het speelgebied Beljaart Buiten. De vrijstaand geschakelde woningen en de twee-onder-één kapwoningen type B kijken aan de voorzijde fraai uit over het groen. Het project “Dongen komt thuis” biedt woningen voor een brede doelgroep, zowel voor starters  als voor gezinnen biedt het project volop keus.
CIER architecten heeft aansluiting gezocht bij het voor dit gebied geldende beeldkwaliteitsplan. Het ontwerp is te typeren als eigentijdse dorpsarchitectuur. De gevels worden ontworpen in een warme baksteenarchitectuur, de hellende daken gedekt met donkere gebakken pannen. De vrijstaande woningen worden voorzien van een dwarskap waardoor een levendig straatbeeld ontstaat. Typische dorpse elementen zoals schoorstenen en stevige goten met overstekken en zinken hemelwaterafvoeren completeren het beeld. In de uitwerking en detaillering van de gevelopeningen worden juist meer eigentijdse middelen toegepast: waar mogelijk worden diepe negges toegepast en strak vormgegeven balustrades bij Franse balkons.

Het project gaat op zaterdag 8 oktober officieel in verkoop. Geïnteresseerden kunnen zich die dag tussen 10 en 13 uur bij de makelaar laten informeren over het project. Tevens ligt er voor hen een informatiepakket klaar.

Voor vragen en meer informatie: KIN Makelaars Dongen, Hoge Ham 93, Dongen