Zaterdag 22 juni start verkoop Dongen komt thuis fase 4

Zaterdag 22 juni start verkoop Dongen komt thuis fase 4

Wordt het sfeervolle “Dongen komt thuis” binnenkort ook jouw thuis? 22 juni komt de vierde en laatste fase in verkoop. Iedereen die interesse heeft is die zaterdag tussen 10 en 13u van harte welkom op het kantoor van KIN Makelaars Dongen om de brochure en het inschrijfformulier op te halen en zich persoonlijk te laten informeren over dit fraaie nieuwbouwproject.

Na het succes van de eerste 3 woningbouwprojecten in de Beljaart in Dongen ontwikkelt Van de Ven Bouw en Ontwikkeling BV nu de vierde en laatste fase. Je vindt in deze fase van “Dongen komt thuis Fase IV” prachtige vrijstaand geschakelde, twee-onder-één-kap-, hoek- en tussenwoningen. Prijzen starten vanaf € 195.000 vrij op naam.

Gaby van Bracht, makelaar bij KIN Makelaars Dongen, verwacht opnieuw een grote aanloop. “De vorige fase bestond uit 34 woningen en deze waren binnen een maand allemaal verkocht. Deze fase bestaat uit 22 woningen en ook hier verwachten we veel animo. Voor de starterswoningen van € 195.000, maar ook voor de andere woningen die een prachtig ontwerp hebben gekregen.” Ook Eric Spijkers, ontwikkelaar bij Van de Ven Bouw en Ontwikkeling BV, kijkt met smart uit naar de start verkoop. “De plannen zijn echt prachtig geworden en helemaal up-to-date met de nieuwste technieken. We laten iedereen de plannen dan ook met trots en veel plezier zien. Iedereen die interesse heeft is de 22e dan ook meer dan welkom!“

De start verkoop is zaterdag 22 juni op het kantoor van KIN Makelaars Dongen, aan de Hoge Ham 93 in Dongen.