Zaterdag 15 februari start verkoop Dongen komt thuis Fase 5

Zaterdag 15 februari start verkoop Dongen komt thuis Fase 5

Wordt het sfeervolle “Dongen komt thuis” binnenkort ook jouw thuis? 15 februari komt de vijfde en laatste fase in verkoop. Iedereen die interesse heeft is die zaterdag tussen 10 en 13u van harte welkom op het kantoor van KIN Makelaars Dongen om de brochure en het inschrijfformulier op te halen en zich persoonlijk te laten informeren over dit fraaie nieuwbouwproject.

Na het succes van de eerste 4 woningbouwprojecten in de Beljaart in Dongen ontwikkelt Van de Ven Bouw en Ontwikkeling BV nu de vijfde en laatste fase. Deze nieuwe fase bestaat uit 11 luxe uitgevoerde woningen die qua architectuur naadloos aansluiten op de vierde fase van “Dongen komt thuis”: 4 twee-onder-één-kap- en 7 vrijstaande woningen.

                   

Gaby van Bracht, makelaar bij KIN Makelaars Dongen, verwacht opnieuw grote interesse. “De plannen borduren voort op de eerdere prachtige woningen die Van de Ven hier ontwikkeld en gebouwd heeft. Dit keer omvat het alleen tweekappers en vrijstaande woningen, opnieuw prachtig vormgegeven en tot in detail afgewerkt. Beide types zijn niet geschakeld en inclusief badkamer, keuken, domotica, extra zonnepanelen, twee parkeerplaatsen op eigen erf en extra grote kavels.” Ook Eric Spijkers, ontwikkelaar bij Van de Ven Bouw en Ontwikkeling BV, kijkt met smart uit naar de start verkoop. “De plannen zijn echt prachtig geworden, helemaal up-to-date met de nieuwste technieken en extra energiezuinig uitgevoerd. We laten iedereen de plannen 15 februari dan ook met trots en veel plezier zien. Iedereen die interesse heeft is de 15e dan ook meer dan welkom!

De start verkoop is zaterdag 15 februari op het kantoor van KIN Makelaars Dongen, aan de Hoge Ham 93 in Dongen.