Woonbeurs

Lustrum woonbeurs DongenWoont

Op zaterdag 18 mei vindt de vijfde editie plaats van DongenWoont Woonbeurs. Om 11.00 uur zal de officiële openingshandeling verricht worden door wethouder Bea van Beers. In de Theaterzaal van De Cammeleur worden van 11:00 tot 14:00 uur de nieuwste woningbouwplannen gepresenteerd. Ook geven specialisten tijdens de woonbeurs advies over verschillende thema’s.

 

Nieuw woningaanbod

Het aanbod met koop- en huurwoningen op de beurs is breed. Allereerst worden de nieuwe projecten in De Beljaart Fase 4 gepresenteerd. Van vrijstaande woningen, tweekappers tot rijwoningen en van traditioneel tot levensloopbestendig. Ook worden woningen en appartementen op verschillende inbreidingslocaties in Dongen getoond en als laatste kan men ook op de woonbeurs terecht voor vragen over Woning in Zicht. Het digitale portaal waar onder andere sociale huurwoningen aan de Trappistenstraat en het Brabantpark in Dongen worden aangeboden.

 

Thema’s

Specialisten op het gebied van beveiliging, (zonne-)energie, financiën en notariële zaken geven u advies over duurzaam(ver)bouwen, gasloos wonen, het besparen van woonlasten en juridische aspecten. Ook worden er eigentijdse manieren getoond om uw huis in te richten en te onderhouden.

 

Impressie

Voor een impressie van de voorgaande editie van de DongenWoont Woonbeurs kunt u hiernaast verschillende foto’s bekijken. Ook wordt er een overzicht van de logo’s van de deelnemers van dit jaar getoond.

 

Beursinformatie

Wilt u meer informatie over de woonbeurs DongenWoont? Neem dan contact op via ons contactformulier.  Wilt u continu op de hoogte blijven van de activiteiten van DongenWoont? Schrijf u dan in via de website voor de nieuwsbrief en volg DongenWoont op Instagram, Facebook en Twitter!