Woonbeurs

Woonbeurs DongenWoont

Op zaterdag 18 mei 2019 werd de vijfde editie plaats van de DongenWoont Woonbeurs georganiseerd. Een lustrum! De beurs werd officieel en feestelijk geopend door wethouder Bea van Beers. Daarna konden belangstellenden zich in de Theaterzaal van De Cammeleur oriënteren op de nieuwste woningbouwplannen in Dongen. Ook waren er specialisten aanwezig die advies gaven over verschillende thema’s.

 

Nieuw woningaanbod

Het aanbod met koop- en huurwoningen op de beurs was breed. Allereerst werden de nieuwe projecten in De Beljaart Fase 4 gepresenteerd. Van vrijstaande woningen, tweekappers tot rijwoningen en van traditioneel tot levensloopbestendig. Maar ook woningen en appartementen op verschillende inbreidingslocaties in Dongen zijn getoond. Tevens kon men ook op de woonbeurs terecht voor vragen over Woning in Zicht. Het digitale portaal waar onder andere sociale huurwoningen aan de Trappistenstraat en het Brabantpark in Dongen worden aangeboden.

 

Thema’s

Specialisten op het gebied van beveiliging, (zonne-)energie, financiën en notariële zaken gaven bezoekers advies over duurzaam(ver)bouwen, gasloos wonen, het besparen van woonlasten en juridische aspecten. Ook werden er eigentijdse manieren getoond om uw huis in te richten en te onderhouden.

 

Impressie

Voor een impressie van de lustrum editie van de DongenWoont Woonbeurs kunt u hiernaast verschillende foto’s bekijken. Ook wordt er een overzicht van de logo’s van de deelnemers getoond.

 

2022

Met de Woonbeurs DongenWoont bieden we graag ruimte om elkaar te ontmoeten en te spreken over de woningbouwprojecten en het wonen in Dongen. Afhankelijk van de ontwikkelingen rondom het coronavirus bekijken we of het in 2022 mogelijk is om de woonbeurs te organiseren.

 

Beursinformatie

Wilt u meer informatie over de woonbeurs DongenWoont? Neem dan contact op via ons contactformulier.  Wilt u continu op de hoogte blijven van de activiteiten van DongenWoont? Schrijf u dan in via de website voor de nieuwsbrief en volg DongenWoont op Instagram, Facebook en Twitter!