Woonbeurs

Lustrum woonbeurs DongenWoont

Op zaterdag 18 mei 2019 wordt het 1e Lustrum van de DongenWoont Woonbeurs gevierd. De 5e editie wordt georganiseerd in De Cammeleur in Dongen.

 

Nieuw woningaanbod en verschillende specialisten

De Dongense woningmarkt is continu in beweging. De behoefte aan nieuwbouwwoningen is hoog en er leven allerlei vragen over woonthema’s zoals gasloos wonen, duurzaam verbouwen en hoe kan ik langer thuis blijven wonen. DongenWoont informeert en inspireert haar bezoekers op de woonbeurs over deze thema’s. Al het nieuwe woningaanbod wordt getoond en er zijn verschillende specialisten aanwezig die vrijblijvend vragen van bezoekers beantwoorden.

 

Impressie

Voor een impressie van de voorgaande editie van de DongenWoont Woonbeurs kunt u hiernaast verschillende foto’s bekijken. Ook wordt er een overzicht van de logo’s van de deelnemers van dit jaar getoond.

 

Beursinformatie

Wilt u meer informatie over de woonbeurs DongenWoont? Neem dan contact op via ons contactformulier.  Wilt u continu op de hoogte blijven van de activiteiten van DongenWoont? Schrijf u dan in via de website voor de nieuwsbrief en volg DongenWoont op Instagram, Facebook en Twitter!