Verhuisplannen? Loop binnen bij het Inloopmoment Wonen

Verhuisplannen? Loop binnen bij het Inloopmoment Wonen

In Dongen en omgeving  zijn op dit moment diverse nieuwbouwprojecten in ontwikkeling. Heb je interesse in een van deze projecten of koop je liever toch een bestaande woning? Loop bij het Inloopmoment Wonen binnen van de Rabobank en laat je mogelijkheden berekenen.

Inloopmoment Wonen

Tijdens het inloopmoment kunt je terecht met al jouw woonvragen. De adviseurs zitten elke eerste zaterdag van de maand van 10.00 tot 14.00 uur klaar in het Ontmoetingscentrum aan de Spoorlaan 300, elke derde zaterdag van de maand in ons kantoor aan de Heyhoefpromenade 1 in Tilburg en elke eerste donderdag van de maand in Café Studio in Tilburg (Heuvel 9). Daarnaast zijn de adviseurs ook op de DongenWoont Woonbeurs aanwezig, op 17 juni.

Natuurlijk ben je ook op een andere dag van harte welkom. Maak een afspraak voor een kosteloos oriëntatiegesprek met een van onze adviseurs op telefoonnummer (013) 537 99 11.

Bereid je alvast voor
Je kunt nu al zelf al een schatting maken van hoeveel je kan lenen. Open daarvoor online een Rabobank Hypotheekdossier. Zo ben je goed voorbereid.

Meer informatie is te vinden op rabobank.nl/hypotheek.