Update Residentie Nassau

Update Residentie Nassau

In de afgelopen periode is Harthoorn Property Group druk bezig geweest met het selecteren van een hoofdaannemer en diverse onderaannemers voor het project Residentie Nassau. De verwachting is dat de contractuele fase binnenkort wordt afgerond en dat de bouw in mei kan starten. De sloopwerkzaamheden zullen echter in april aanvangen.

Residentie Nassau, een hoogwaardig appartementengebouw ligt dichtbij het centrum van Dongen, aan de Middellaan. In het gebouw worden 71 huurappartementen gerealiseerd. De appartementen hebben een gezamenlijk dakterras op de 3e verdieping, een ruime binnentuin en een parktuin die het gebied met de achtergelegen woonwijk verbindt. Op eigen terrein zijn er voldoende parkeerplaatsen.

   

De variatie in appartementen is groot. Er zijn maar liefst 13 verschillende typen, van studio appartementen tot appartementen met 1 of 2 slaapkamers:

  • De grote variërend van 37 m² tot en met 116 m²;
  • Alle appartementen zijn voorzien van 2 parkeerplaatsen;
  • Moderne keuken en badkamer inrichting;
  • Digitale conciërge;
  • Gezamenlijke binnentuin op de begane grond en een dakterras op de derde verdieping;
  • Enkele appartementen zijn voorzien van een privé balkon, maar alle appartementen hebben standaard een Frans balkon.

 

De woningen worden gerealiseerd door Harthoorn Property Group. De huurprijzen variëren van € 765 tot en met € 1.350 per maand, exclusief servicekosten. Naar verwachting zal de oplevering van de appartementen in het 1e kwartaal 2024 plaatsvinden.

Ben je geïnteresseerd en wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in via de website www.residentienassau.nl of neem contact op met Van den Bosch Makelaars via m@kelaar.com of 0162 – 32 16 16.