Succesvolle start verkoop fase 2

Succesvolle start verkoop fase 2

Zaterdag 3 juni startte de verkoop van de tweede fase van Dongen komt thuis . Al vanaf de eerste minuut was er volop aanloop van mensen die interesse hadden in de 10 twee-onder-een-kapwoningen, 4 hoekwoningen en 3 tussenwoningen die hier gerealiseerd gaan worden. Het succes van fase I kreeg hiermee een passend vervolg. Vele geïnteresseerden leverden ter plekke al hun voorkeurformulier in, anderen later die week. De eerste loting heeft inmiddels plaats gevonden en veertien van de zeventien woningen zijn onder optie genomen, maar er zijn nog enkele woningen beschikbaar. 14 van de 17 woningen zijn inmiddels onder optie.

                           

Lekker wonen betekent ook invulling geven aan uw eigen woonwensen. De 17 woningen geven hiervoor alle ruimte, zowel letterlijk als figuurlijk. Naast de keuze uit 7 verschillende types is er een uitgebreide keuze aan optie- en uitbreidingsmogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een dakkapel, twee extra ruimtes op zolder of om uw woonkamer of keuken 1,2 – 1,8 – of zelfs 2,4 meter langer te maken. Tevens kunt u van uw garage een kantoor of speelkamer maken, hij is immers al geïsoleerd. Kortom, tal van mogelijkheden!

Alles wat u wenst en meer

Het grote voordeel van nieuwbouw is dat u alles kunt uitkiezen naar eigen smaak. Elke woning heeft sowieso een eigen identiteit door wisselende posities van erkers en luifels en de plaats van de voordeur. Een woning in “Dongen komt thuis” biedt u alles wat u zich maar kunt wensen. Meer zelfs. Naast een mooie lichte woonkamer en drie slaapkamers is de woning ook voorzien van een ingerichte toilet en badkamer met tegelwerk en sanitair. Standaard is een mooie volwaardige keuken opgenomen in de woning. Wilt u meer luxe dan bestaat de mogelijkheid om de keuken nog verder uit te breiden en de badkamer luxer in te richten. Aan iedereen is gedacht.

Daarnaast heeft u vloerverwarming op de begane grond en de eerste verdieping. Maar ook een ruime zolder waar u alle kanten mee op kunt. Zeker als u er een of twee dakkapellen op laat plaatsen. Zo tovert u er zomaar een extra ruimte of een werkplek bij. Ten slotte heeft u een tuin met een geïsoleerde garage of een buitenberging, die ook via een achterom te bereiken is. Want dat is wel zo handig met de fiets.

Meer informatie te verkrijgen via Kin Makelaars Dongen

Benieuwd hoe mooi Dongen komt thuis Fase II wordt en welke bouwnummers nog beschikbaar zijn?  Meer informatie is te verkrijgen via de site van Kin Makelaars Dongen. De ligging is te bekijken middels deze drone-video!