Donderdag 23 juni! Startersbijeenkomst

Donderdag 23 juni! Startersbijeenkomst

Is het beter om een huis te kopen of te huren? Wat komt er allemaal kijken bij de aankoop van een eerste woning? Wat zijn de maandelijkse lasten voor een woning? Op weg naar het kopen van je eerste huis komt er veel op je af.

Om je wegwijs te maken organiseert de Rabobank Tilburg en omstreken op donderdag 23 juni een Startersbijeenkomst! Tijdens deze avond zijn er verschillende partijen aanwezig om toe te lichten wat er allemaal komt kijken bij de aankoop van je eerste huis. Zo zijn Transparant Makelaars en Daamen de Kort van Tuijl Notarissen aanwezig. Tevens is Interpolis aanwezig om je alles te vertellen over veiligheid in en rond je huis. Natuurlijk zijn er verschillende financieel adviseurs aanwezig die je het financiële plaatje kunnen laten zien.

Programma
Om 19.00 uur ben je van harte welkom in het Willem II stadion in Tilburg. De avond begint met een korte aftrap. Na deze presentatie kun je in gesprek gaan met de partijen die voor jou relevant zijn. De avond wordt afgesloten met een drankje en een hapje.

Locatie en  parkeren
Koning Willem II Stadion, Goirlese Weg 34 in Tilburg. Parkeren kan gratis bij het stadion.

Kom je ook? Meld je aan via FinancieelAdvies.Tilburg@rabobank.nl.