Start verkoop Rosariopark

Start verkoop Rosariopark

Op zaterdag 4 april start de verkoop van 19 woningen in het Rosariopark. Het verkoopevenement in de Cammeleur zal, zoals u begrijpt in deze tijd, niet doorgaan. In plaats daarvan kunt u de brochure digitaal aanvragen door u via de website aan te melden en het aanvraagformulier in te vullen:  www.de bunte.nl/rosariopark.nl Als u dit uiterlijk op vrijdag 3 april heeft gedaan, ontvangt u de brochure op zaterdag 4 april per post of in uw mailbox. Vanaf maandag 6 april is alle verkoopdocumentatie op te vragen bij één van de makelaars.

Rosariopark, gelegen in het centrum van Dongen, is een ontwikkeling van De Bunte Vastgoed Zuid. Op het huidige terrein van Garagebedrijf Caron wordt een nieuw woonparkje gebouwd met 2 vrijstaande woningen, 4 twee-onder-een-kapwoningen, een appartementencomplex en voldoende parkeergelegenheid. In het appartementcomplex komen 11 appartementen en 2 penthouses. Hiermee wordt de laatste fase van het Rosariopark afgerond.

Financiële check

Om goed voorbereid te zijn kunt u alvast een financiële check uitvoeren. Een financiële check is een brief van een erkend financieel adviseur op basis van een intake gesprek. In deze brief komt duidelijk naar voren dat uw financieel adviseur uw inkomen en eventuele vermogen heeft gecheckt en of u financieel daadkrachtig bent om een grondgebonden woning of appartement te kunnen kopen. Graag ontvangt De Bunte Vastgoed Zuid deze brief bij uw inschrijfformulier als u inschrijft voor het project. De Bunte Vastgoed Zuid heeft speciaal voor belangstellenden een afspraak gemaakt met de Rabobank Tilburg en omstreken zodat u geheel gratis en geheel vrijblijvend een financiële check kunt aanvragen!

Wilt u een vrijblijvend een oriëntatiegesprek en een financiële check? Dat kan uiteraard, makkelijk en snel via een videogesprek! Bel voor een afspraak naar telefoonnummer (013) 537 99 11. Of u kunt online een afspraak maken via de website: www.rabobank.nl/particulieren/hypotheek/afspraak-maken

 

Prijsindicatie

Appartementen vanaf € 305.000,- VON                                                              Woningen vanaf € 359.500,- VON

Voor meer informatie bekijk de website of neem contact op met één van de verkopende makelaars Van den Bosch makelaars of Kanters Garantiemakelaars.