Start verkoop mei 2018

Start verkoop mei 2018

Het is bijna zover, de woningen in De Beljaart fase 4 gaan in verkoop!

De Beljaart is een ambitieus uitbreidingsplan aan de noordrand van het gemoedelijke dorp Dongen. Het bestaat uit zo’n 800 woningen . Een deel van de woningen is inmiddels opgeleverd en we zijn inmiddels al toe aan de vierde fase van de ontwikkeling. In fase 4 worden door Moeskops’ Bouwbedrijf 62 woningen ontwikkeld, in drie deelplannen. De verkoop van deelplan A start al snel, namelijk in mei 2018.

Met een gevarieerd aanbod aan woningtype en prijsklasse biedt De Beljaart fase 4 voor ieder wat wils. Het aanbod van plandeel A bestaat uit:

  • 8 rijwoningen
  • 4 hoekwoningen
  • 6 twee-onder-een-kapwoningen
  • 4 vrijstaand geschakelde woningen

 

                   

Deze nieuwe woningen in De Beljaart worden gebouwd in een moderne stijl met jaren ’30 elementen, zorgvuldige detaillering van rijke elementen als erkers, siermetselwerk en dakoverstekken. De daklijnen liggen afwisselend parallel aan en haaks op de weg. Deze variatie geeft alle woningen een eigen “gezicht”. De aangeboden woningtypes kennen diverse varianten, zodat u zelf uw ideale woning kunt samenstellen.

Bent u geïnteresseerd?

Informeer dan bij de makelaars van het project:

  • Van de Water Makelaardij, Keiweg 24, 4901 JA Oosterhout, Tel. 0162 447 444, inschrijven via: www.vandewatergroep.nl
  • Kanters Garantiemakelaars, Monseigneur Poelstraat 9, 5103 BD Dongen, Tel. 0162 315 551, inschrijven via: www.kanters.net

U kunt zich bij de makelaars inschrijven als geïnteresseerde, zodat we u op de hoogte kunnen houden. Of meldt u als geïnteresseerde via info@moeskops.nl.

Vanaf de start verkoopt kunt u bij de makelaars een afspraak maken.