Start bouw eerste fase Baranda Dongen

Start bouw eerste fase Baranda Dongen

Het is zover,  ruim 70% van de eerste fase van het project “Baranda”  van Moeskops’ Bouwbedrijf B.V. gelegen in “De Beljaart”  is verkocht.  In maart is gestart met de voorbereidingen voor de bouw van de eerste fase van het project: achttien woningen waarvan er dertien woningen aan de Schoolsticht liggen en vijf woningen aan de Hamsesticht.

beljaart-exterieur-cam-08_bewerkt_lr    Beljaart-Exterieur-Cam-04_bewerkt_LR

De  fraai gedetailleerde woningen in ‘jaren dertig stijl’ met erkers, bloemenvensters en dakoverstekken zijn ontworpen door LSWA architecten. Moeskops’ Bouwbedrijf B.V. bouwt de woningen met duurzame materialen. De woningen worden energiezuinig en duurzaam. Alle woningen beschikken over zonnepanelen en een hoogwaardige verwarmingsinstallatie met eigen c.v.-ketel. De woningen worden op de begane grond voorzien van vloerverwarming en een CO2 gestuurd ventilatiesysteem met natuurlijke toevoer (frisse buitenlucht) en mechanische afvoer.

Het project omvat een gedifferentieerd programma aan woning typologieën zoals vrijstaand geschakelde woningen in twee  types, twee-onder-een kap woningen in twee  types, hoekwoningen en tussenwoningen. Van de achttien te bouwen woningen zijn inmiddels vijftien woningen verkocht. Naast de drie nog te verkopen woningen uit de eerste fase  is ook de tweede fase van het project “Baranda”, zijnde acht woningen aan de Hamsesticht,  in verkoop.  De nog te koop staande woningen bestaan uit twee-onder-een kap woningen in verschillende woning typologieën en prijsklassen.

“De Beljaart” ligt dicht bij het centrum en biedt volop speel- en ontspanningsmogelijkheden voor jong en oud, zoals het speelgebied “Beljaart Buiten” en geeft direct toegang tot een heerlijk wandel- en fietsgebied.

Wilt u meer weten over dit mooie project, kijk dan op www.debeljaart.nl of neem contact op met één van de verkopende makelaars.

Bekijk projectinformatie