Hypotheek-speeddates tijdens Rabo Wooncafé

Hypotheek-speeddates tijdens Rabo Wooncafé

Overweeg je (voor het eerst) een huis te kopen? Kom dan naar het Rabo Wooncafé. Een informatieve en inspirerende avond rondom het thema wonen.

Op donderdagavond 10  november geven de financieel adviseurs van de Rabobank je tips en inzicht tijdens een kosteloze hypotheek-speeddate. Zo weet je snel wat je kunt lenen en geniet je ondertussen van een drankje en een lekkere kop soep.

Verandering van het maximale leenbedrag
“Vanaf 1 januari 2017 verandert er wettelijk iets belangrijks. Je mag dan namelijk maximaal 101% van de waarde van de woning lenen, in plaats van de 102% die nog geldt tot 31 december 2016. Dat betekent dat je wellicht meer eigen spaargeld moet inbrengen bij de aankoop van een woning om bijvoorbeeld de kosten koper of een verbouwing te betalen”, vertelt Carlijn Horrevorts, financieel adviseur bij de Rabobank. “Wij vertellen je hier tijdens een korte presentatie meer over en wat je kunt doen om in 2016 nog te profiteren van de huidige leennorm.”

Aanmelden
Het Rabo Wooncafé vindt plaats op donderdag 10 november tussen 18.00 en 21.00 uur bij HC Tilburg aan de Bredaseweg 447 in Tilburg. De toegang en parkeren is gratis. Meld je aan via https://events.rabobank.com/tilburg/tilburgwooncafe/. Gewoon even binnenlopen mag ook. Neem gerust een vriend mee die ook verhuisplannen heeft. “Wij zorgen voor een gezellige herfstsfeer, een warme lekkernij en een goodiebag na afloop. Iedereen is welkom!”

Ander moment langskomen?
Komt donderdag 10 november niet voor je uit en wil je wel graag een oriënterend gesprek met een financieel adviseur? Kom dan tijdens reguliere inloopmomenten op onze kantoren in de Heyhoef en aan de Spoorlaan in Tilburg. De locaties en tijden staan op rabobank.nl/inloopspreekuur. Of maak direct een afspraak via (013) 537 99 11.