Platform DongenWoont van start!

Platform DongenWoont van start!

Na het enorme succes van de Woonbeurs in Dongen afgelopen april (bezocht door ruim 500 bezoekers) zijn wij gestart met een woonplatform. Via de website DongenWoont.nl bieden wij consumenten de uitgelezen mogelijkheid om kennis te maken met nieuwbouwprojecten en bouwkavels in de gemeente Dongen. De website geeft een totaaloverzicht en het verwijst door naar de aangesloten projecten- en bedrijvenpagina’s voor meer informatie.

Op de projectenpagina’s wordt de actuele status van het project of de bouwkavel aangegeven (in ontwikkeling, in verkoop of gerealiseerd), welke woningtypes beschikbaar zijn en de precieze locatie binnen de gemeente Dongen. Via een zoekfunctie zijn de woningen en bouwkavels snel te benaderen. Ook vindt u op de website achtergrondinformatie over wonen, werken en ontspannen in onze aantrekkelijke gemeente.

Wilt u ook uw project of nieuws via DongenWoont onder de aandacht brengen? Neem dan contact met ons op.Maandelijks versturen wij een nieuwsbrief en het laatste nieuws wordt ook via Social Media (Facebook en Twitter) gedeeld. Op de website kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief.

Vanaf 23 december 2015 is de website online. Wij nodigen u van harte uit om hierop een kijkje te nemen en u kunt ons volgen via Facebook of Twitter.
DongenWoont is een initiatief van CIER ARCHITECTEN en eQmarketing.