Open dag druk bezocht

Open dag druk bezocht

Medio maart worden alle woningen in Binnenhoven opgeleverd. Zaterdag 21 januari hadden geïnteresseerden de eerste keer de kans om de woningen van binnen te bekijken. De opkomst was uitermate hoog en veel van de bezoekers vulden direct hun aanvraagformulier in. Eenentwintig van de drieëntwintig woningen zijn inmiddels verhuurd of onder optie. Meer informatie over de meest recente beschikbaarheid kunt u verkrijgen bij Kin Makelaars Dongen en Team Snijders.

open dag binnenhoven                 open dag binnenhoven 1

Gebouwd volgens het MorgenWonen-concept

De huizen worden gebouwd volgens het MorgenWonen-concept en daarmee in alle opzichten met het oog op morgen: buitengewoon duurzaam en milieubewust. De woning is uitstekend geïsoleerd, alle ramen zijn voorzien van drielaags isolatieglas en de duurzame warmtepomp biedt in combinatie met de vloerverwarming een zeer comfortabel binnenklimaat. Het dak is aan de meest zuidelijke kant bekleed met zonnepanelen waarmee bewoners eigen duurzame energie opwekken. Dankzij deze maatregelen zijn de huizen extreem energiezuinig en besparen bewoners bij normaal gebruik minimaal € 100,- per maand aan energielasten

Gelegen in het centrum van Dongen

De modelwoning is gelegen aan Binnenhoven 27. Het Binnenhoven-terrein was voorheen bekend als GerbaWindsor-terrein en gelegen aan de Hoge Ham 123. Thans is de locatie het best te bereiken via de Biezen. Benieuwd naar de ligging? U vindt de drone-film hiervan via deze link!