Omgevingsvergunning ‘Dongen komt thuis’ onherroepelijk

Omgevingsvergunning ‘Dongen komt thuis’ onherroepelijk

Na alle belangstelling voor het project ‘Dongen komt thuis’ is er nog meer goed nieuws te melden. Er zijn namelijk geen bezwaren binnengekomen voor de omgevingsvergunningaanvraag. Daarmee is deze onherroepelijk. Zodra de financiering van de eerste 70% van de kopers definitief rond is kan er gestart worden met de bouw!

Elf van de veertien woningen zijn inmiddels verkocht of onder optie. Wilt u weten welke drie nog beschikbaar zijn? Schrijf dan in op www.dongenkomtthuis.nl of bel met Kin Makelaars Dongen: 0162 726 926!

Op nog geen drie minuten fietsen vanaf het centrum van Dongen ligt de woonwijk de Beljaart. Aan de rand van deze wijk, grenzend aan de groenstrook en nabij buurtvoorzieningen en het speelgebied Beljaart Buiten bevindt zich het plan “Dongen komt thuis”. Het project biedt 14 woningen voor een brede doelgroep. Voor zowel starters als gezinnen is er volop keus. Het project bestaat uit maar liefst vijf types: 2 vrijstaand geschakelde woningen, 8 twee-onder-één kapwoningen verdeeld over twee types, 2 hoekwoningen en 2 tussenwoningen.

De woningen worden met veel oog voor detail en kwaliteit gebouwd. Dat ziet u niet alleen terug in de fraaie architectuur, maar ook in de afwerking en de gekozen bouwmaterialen. Toepassing van gevelmetselwerk, gecombineerd met hardhouten kozijnen in witte tinten, geven de woning karakter aan de buitenzijde. Ook ziet u typisch dorpse elementen zoals schoorstenen en stevige goten terug in het project.

advertentie-dongen-komt-thuis