Nog slechts 3 woningen te koop bij ‘Dongen komt thuis’

Nog slechts 3 woningen te koop bij ‘Dongen komt thuis’

Net voor de zomervakantie startte de verkoop van “Dongen komt thuis  – Fase IV”. Het is hard gegaan met de verkoop en er zijn nog slechts enkele te koop. Benieuwd welke? Het meest recente overzicht vind je hier. Net als de eerdere fases wordt ook deze fase prachtig.  Een woning in Dongen, lekker centraal met tal van mogelijkheden op vijf minuten fietsen vanaf het centrum.

Alles wat je wenst en meer

Een woning in “Dongen komt thuis” biedt je alles wat je je maar kunt wensen. Meer zelfs. Naast een mooie lichte woonkamer en twee of drie slaapkamers op de eerste verdieping is de woning ook voorzien van een volledig ingerichte toiletruimte en badkamer met tegelwerk en sanitair. Omdat smaken verschillen worden de woningen opgeleverd zonder keuken. Wel wordt voor alle benodigde aansluitingen gezorgd. Alle woningen zijn voorzien van vloerverwarming op de begane grond en de eerste verdieping. De woningen van het type H1, H2 en F worden voorzien van één of meerdere zonnepanelen. Bovendien zijn er tal van optiemogelijkheden om van je woning jouw thuis te maken. Op www.dongenkomtthuis.nl vind je alle informatie tot in detail.

19 verkocht, 3 beschikbaar 

Ten tijde van het opstellen van de nieuwsbrief zijn 19 van de 22 woningen reeds (mondeling en/of schriftelijk) verkocht. Alleen voor de type E (€ 355.000 – € 359.000) en G (€ 379.000) kun je nog een afspraak inplannen. Het meest recente overzicht vind je hier.

Interesse?

Meer informatie is te krijgen via KIN Makelaars Dongen (0161-244844 / dongen@kinmakelaars.nl) en www.dongenkomtthuis.nl.