Nog enkele appartementen

Nog enkele appartementen

De “oude” Sint Josephpastorie (1907) ondergaat een respectabele metamorfose en zal ruimte bieden aan zeven luxe appartementen met elk een tuin of terras. Er zijn nog enkele appartementen te koop! De appartementen zijn geschikt voor 1, 2 of meer personen. De woonoppervlakten variëren van 55 m2 tot 118 m2.

Wonen in de Pastorie
Rustig en zeer compleet wonen op een gezegende plek in het centrum van Dongen. Dat is binnenkort mogelijk in De Pastorie, een bijzonder woonproject waarbinnen cultuurhistorisch erfgoed en moderne architectuur elkaar ontmoeten. Wonen in De Pastorie is wonen met betekenis.

Zelfstandig, maar niet alleen
Wonen in De Pastorie is voor wie wil genieten van een gevoel van vrijheid en comfort. En tegelijkertijd de geborgenheid zoekt van wonen in een appartementengebouw.

Wonen zonder (financiële) zorgen
Floris’ Hand helpt je graag verder met je hypotheek als starter of doorstromer. Misschien wil je weten of het kopen haalbaar is. Maar ook vragen als “hoe je meerwerk financiert”, “hoe je dubbele maandlasten voorkomt” of “hoe je overwaarde optimaal benut” kunnen ze voor je beantwoorden.

Voor de uitgebreide brochure én beschikbare appartementen kun je telefonisch contact opnemen met Van den Bosch Makelaars (0162-321616), mailen naar m@kelaar.com of loop gerust eens binnen bij het kantoor aan de Mgr. Poelsstraat 1a te Dongen. Van den Bosch makelaars informeert je graag verder over de mogelijkheden.

Meer informatie: www.vandenboschmakelaars.com