Nieuwe partner DongenWoont

Nieuwe partner DongenWoont

Begin 2021 verwelkomde DongenWoont een nieuwe partner: Helder Hypotheekadvies. We laten u graag kennis maken met eigenaresse Linda van Loon-de Graaf. “Als erkend hypothecair planner zet ik al mijn kennis en ervaring in om mensen in Dongen en omgeving een gezonde en zorgeloze financiële toekomst te bezorgen. In heldere taal en met oog voor de mensen achter de vraag.”

Linda woont al 25 jaar in Dongen en is trots op haar partnership met DongenWoont. “Na twintig jaar ervaring in de financiële dienstverlening, waarvan tien jaar in de hypotheekbranche, besloot ik om zelfstandig verder te gaan. Ik wilde onafhankelijk en op mijn eigen manier mensen adviseren. Want het invullen van een hypotheek gaat niet over getallen, maar over het leven. Het is een voorrecht dat ik dit nu ook als partner van DongenWoont mag doen.”

Zich inzetten voor starters
Voor starters die met vragen zitten en moeite hebben met het vinden van een eigen woning wil Linda er zijn. “De woningmarkt is oververhit en ook in Dongen is het lastig een passende woning te vinden. Zeker voor starters. Toch zijn er mogelijkheden om een droomwoning te kunnen kopen, bestaand of nieuwbouw. En die mogelijkheden maak ik graag inzichtelijk. Door vanaf het begin met elkaar in gesprek te gaan. Ik vind het belangrijk dat zij precies weten wat mogelijk is, tot hoever zij kunnen gaan bij biedingen, welke verplichting ze aangaan en wat de haken en ogen zijn. Niemand is standaard, dus ik kijk altijd goed naar wie ik voor me heb en welke wensen en doelen er zijn.”

Blijven zitten of verhuizen?
Ook senioren die twijfelen tussen verbouwen en verhuizen kunnen terecht bij Helder Hypotheekadvies voor een toekomstbestendig advies. “Samen zetten we alle financiën op een rij, zodat ze precies weten hoe ze ervoor staan. Wat is het scenario als ze gaan verbouwen? Wat als ze besluiten te verkopen? En wat te doen als er bij verkoop geld beschikbaar komt? Ik leg alle opties geduldig uit. Ik bied mensen uitgebreid de helpende hand, zodat zij weloverwogen een beslissing kunnen nemen.”

Helder Hypotheekadvies staat voor u klaar
Een huis kopen, een verbouwing financieren, een hypotheek oversluiten of de overwaarde verzilveren? Helder Hypotheekadvies staat voor u klaar. En ook bij pensioenplanning, verzekeringen en nabestaandenservice helpt Linda u met een advies dat bij u past. Kijk op helder-hypotheekadvies.nl of maak gelijk een vrijblijvende afspraak via 06-30 03 20 89.