Jubileumeditie woonbeurs in De Cammeleur op 18 mei

Jubileumeditie woonbeurs in De Cammeleur op 18 mei

Op zaterdag 18 mei is de vijfde editie van DongenWoont Woonbeurs . In de Theaterzaal van De Cammeleur worden de nieuwste woningbouwplannen gepresenteerd. Ook geven specialisten tijdens de woonbeurs advies over verschillende thema’s.

Het aanbod met koop- en huurwoningen op de beurs is breed. Allereerst worden de nieuwe projecten in De Beljaart Fase 4 gepresenteerd. Van vrijstaande woningen, tweekappers tot rijwoningen en van traditioneel tot levensloopbestendig. Ook worden woningen en appartementen op verschillende inbreidingslocaties in Dongen getoond en als laatste kan men ook op de woonbeurs terecht voor vragen over Woning in Zicht. Het portaal waar alle sociale huurwoningen in Dongen op worden aangeboden.

Thema’s

Specialisten op het gebied van energie, financiën en notariële zaken geven u advies over duurzaam (ver)bouwen, gasloos wonen, het besparen van woonlasten en juridische aspecten. Ook worden er eigentijdse manieren getoond om uw huis in te richten en te onderhouden.

Meer informatie

Op www.dongenwoont.nl/woonbeurs vindt u meer informatie over de deelnemers aan de woonbeurs en de nieuwe projecten die getoond worden. De woonbeurs is gratis toegankelijk en heeft plaats tussen 11.00 uur en 14.00 uur in de Theaterzaal van De Cammeleur aan de Hoge Ham 126 in Dongen. Parkeren is goed mogelijk in de directe omgeving.

Wilt u continu op de hoogte blijven van de activiteiten van DongenWoont? Schrijf u dan in via de website voor de nieuwsbrief en volg DongenWoont op Facebook, Twitter en Instagram. DongenWoont is een initiatief van CIER ARCHITECTEN, in samenwerking met eQmarketing.