In Fase 3 van “Dongen komt thuis” woningen vanaf € 185.000 v.o.n.

In Fase 3 van “Dongen komt thuis” woningen vanaf € 185.000 v.o.n.

Na de zomer start de verkoop van Fase 3 van Dongen komt thuis. Een fase met in totaal 56 prachtige nieuwe woningen. In het 3e kwartaal gaan de eerste 34 in verkoop.  Tijdens de woonbeurs van DongenWoont konden de belangstellenden de eerste schetsen zien van deze fase. Was je niet in de gelegenheid langs te komen op de beurs? Bekijk de banners op het kantoor van Kin Makelaars Dongen of geef je gegevens door via dongen@kinmakelaars.nl en ze sturen je de informatie van Dongen komt thuis Fase 3 na.

In Fase 3 komen vrijstaande woningen, vrijstaand geschakelde woningen, twee-onder-één-kapwoningen, hoekwoningen en tussenwoningen. Kortom, voor ieder wat wils! De woningen liggen aan de Beljaartlaan, nabij buurtvoorzieningen en het speelgebied Beljaart Buiten. De verwachte verkooprijzen starten vanaf € 185.000,- v.o.n.

Inschrijven voor het nieuwste project van Van de Ven Bouw en Ontwikkeling BV? Schrijf je in via www.dongenkomtthuis.nl of stuur je gegevens naar dongen@kinmakelaars.nl en je ontvangt een uitnodiging voor de start verkooop.