Grote belangstelling voor “Dongen komt thuis”

Grote belangstelling voor “Dongen komt thuis”

Zaterdag 8 oktober ging het nieuwbouwproject “Dongen komt thuis” officieel in de verkoop. Verkopend makelaar Gaby van Bracht is verheugd met de grote belangstelling die er is voor het project. “Gezien de grote belangstelling hebben we met een loting moeten werken. Voor de eerste tien woningen heb ik afgelopen week de mensen die ingeloot zijn al op gesprek gehad. Ze zijn gelukkig allemaal even enthousiast. En komende week volgen er nog meer afspraken voor de andere bouwnummers. Je merkt dat mensen de kwaliteit waarderen waar zo de nadruk op is gelegd bij dit project én de fraaie ligging binnen de Beljaart uiteraard.”

De 14 woningen van “Dongen komt thuis” worden gerealiseerd aan de rand van deze wijk, grenzend aan de groenstrook, nabij buurtvoorzieningen en het speelgebied Beljaart Buiten. De Beljaart ligt aan het natuurgebied, maar toch bent u binnen een paar minuten fietsen midden in het centrum, aldus makelaar van Bracht. De huizen worden gerealiseerd door Van de Ven Bouw en Ontwikkeling en bestaan uit vijf types: vrijstaand geschakelde woningen, twee-onder-één kapwoningen (verdeeld over twee types), hoekwoningen en tussenwoningen.

De woningen worden met veel oog voor detail en kwaliteit gebouwd, zo meldt projectontwikkelaar Pim Mossou van Van de Ven Bouw & Ontwikkeling. Dat ziet u niet alleen terug in de fraaie architectuur van Cier Architecten, maar ook in de afwerking en de gekozen bouwmaterialen. De toepassing van gevelmetselwerk, gecombineerd met hardhouten kozijnen in witte tinten, geven de woning karakter aan de buitenzijde. Ook ziet u typisch dorpse elementen zoals schoorstenen en stevige goten terug in het project. Fijn te zien dat deze kwaliteit ook gewaardeerd wordt door de kopers.”

De belangstelling is groot, maar nog niet alle bouwnummers zijn ingevuld. Informeer voor de laatste status bij Kin Makelaars Dongen via 0162 726 926 of dongen@kinmakelaars.nl en bekijk alle overige informatie op www.dongenkomtthuis.nl.

img_0966                img_1519