Feestelijke afsluiting

Feestelijke afsluiting

‘25 jaar………..waar is de tijd gebleven?’ Van den Bosch makelaars heeft zijn strepen meer dan verdiend!

Na een jaar waarin Van den Bosch makelaars diverse acties heeft gehouden om hun jubilieum te vieren was er afgelopen vrijdag een feestelijke afsluiting in de Oude Kerk. Een afsluiting waar alle kopers en verkopers waren uitgenodigd en met een hapje en drankje werden verwend. Om na afloop met een kerstboom onder de arm op huis aan te gaan.

“Het is een jaar geworden met vele acties”, vertelt Hester Hamers, “we wilden in plaats van zelf bloemen en wijn te ontvangen bij het houden van een zakelijke receptie, iets ludieks doen”. En dat is gelukt, de bezoekers van de receptie op 1 juni van dit jaar gaven een bedrag in plaats van bloemen en dergelijke. Hester en Henk, die zich gebogen hebben over de acties voor het 25-jarig bestaan, hebben drie Dongense doelen gekozen, Stichting Met je hart, Stichting Vrienden van het Hospice De Volckaert en Scouting De Stormvogels. Een bedrag van 750 euro werd in ontvangst genomen door respectievelijk Lisette Veenstra, Rolf Vullings en Colinda Blous en waren hier uiteraard erg blij mee.

      

Uit alle verkopers over het jaar 2017 heeft Bart van de Graaf van notariskantoor Dongen een winnaar getrokken. Deze winnaar krijgt 50% courtage van de te verkopen woning retour. De winnaar, familie Vulto – Danyluk heeft aangegeven dat zij de overige 50% verdelen over de goede doelen. Dit bedrag wordt gedeeld door drie en toegevoegd aan het eerdergenoemde bedrag voor de goede doelen. Wat een mooi gebaar!

In een prachtig geïllustreerde glossy blad die als het goed is, deze dagen bij u in de bus valt staan mooie interviews van de medewerkers, fraaie foto’s, zoals een Droomhuis (wonen met allure in een oude leerlooierij), veel gestelde vragen en klanten die aan het woord komen. Het is een blad dat zeker als naslagwerk in de lectuurmand mag blijven liggen. Mocht u het glossy blad niet in uw bus vinden vanwege de ‘nee-nee’ sticker, dan wordt u van harte uitgenodigd om dit blad op het kantoor van Makelaar van den Bosch af te halen.