Eerste overeenkomsten van “Dongen komt thuis fase V” getekend

Eerste overeenkomsten van “Dongen komt thuis fase V” getekend

Medio februari ging “Dongen komt thuis” fase V onder grote belangstelling in verkoop. Vele geïnteresseerden meldden zich op het kantoor van KIN Makelaars Dongen om zich persoonlijk te laten informeren over dit fraaie nieuwbouwproject. Daarna kreeg men twee weken de tijd om zich in te schrijven.

De belangstelling was dermate groot dat er meer inschrijvingen dan woningen waren, waardoor de nodige mensen moest worden teleurgesteld. Na het succes van de eerste vier woningbouwprojecten in de Beljaart heeft Van de Ven Bouw en Ontwikkeling BV ook met de vijfde en laatste fase de juiste snaar weten te raken bij de Dongenaren. Deze nieuwe fase bestaat uit 11 luxe uitgevoerde woningen die qua architectuur naadloos aansluiten op de vierde fase van “Dongen komt thuis”. De 11 woningen bestaan uit 4 twee-onder-één-kap- en 7 vrijstaande woningen.

Gaby van Bracht, makelaar bij KIN Makelaars Dongen, snapt de grote interesse. “De plannen borduren voort op de eerdere prachtige woningen die Van de Ven hier ontwikkeld en gebouwd heeft. Dit keer omvat het alleen tweekappers en vrijstaande woningen, opnieuw prachtig vormgegeven en tot in detail afgewerkt. Beide types zijn niet geschakeld en inclusief badkamer, keuken, domotica, extra zonnepanelen, twee parkeerplaatsen op eigen erf en extra grote kavels. Bovendien zijn ze helemaal up-to-date met de nieuwste technieken en extra energiezuinig uitgevoerd.”

De eerste overeenkomsten zijn inmiddels getekend en er gaan er de komende week de nodige volgen. Alle woningen staan onder optie, maar geïnteresseerden kunnen zich nog wel inschrijven als reserve-kandidaat. Dit kan via dongen@kinmakelaars.nl of 0162-726926.