Eerste fase Dongen komt thuis uitverkocht

Eerste fase Dongen komt thuis uitverkocht

Plannen voor tweede fase worden uitgewerkt

Deze week is de laatste overeenkomst van de eerste fase van “Dongen komt thuis” getekend. Daarmee is de eerste fase officieel uitverkocht! Dankzij dit succes worden plannen uitgewerkt voor een volgende fase, met tussenwoningen, hoekwoningen en tweekappers. Hopelijk krijgt deze fase net zulke enthousiaste inwoners als die van de eerste fase. Zij vierden vorige week namelijk feestelijk de start bouw van hun woningen.

Start bouw gevierd op 12 april

Wethouder Bea van Beers verrichte op deze bijzondere dag, samen met de kinderen van de betrokken gezinnen, de eerste steenlegging voor de bouw van de 14 huizen uit de eerste fase. Alle betrokken hadden zich op de bouwplaats aan de Schoolsticht verzameld om dit feestelijke moment te vieren. Na een korte toespraak van Jark Schepens, directeur van Van de Ven Bouw & Ontwikkeling  en wethouder Van Beers werd daadwerkelijk gestart met de bouw van de woningen. Onder toeziend oog van onder andere de ouders, de wethouder, de architecten van Cier Architecten en alle andere betrokkenen werden de eerste stenen door de kinderen gemetseld. Na dit feestelijke moment werd er nog lange tijd nageborreld op het kantoor van Kin Makelaars waar de toekomstige buurtbewoners nader met elkaar kennis maakten en proostten op hun nieuwe woning.

      

Bekijk het filmpje van de start bouw!

Plannen fase 2

De plannen voor de vervolgfase worden inmiddels uitgewerkt. Naar verwachting komt deze fase binnen enkele maanden in verkoop. Wilt u geïnformeerd worden over de start verkoop van deze fase? Laat dan uw gegevens achter via dongen@kinmakelaars.nl en zij zullen u hier over informeren.