De eerste bewoners komen al thuis

De eerste bewoners komen al thuis

In de Beljaart fase 3 heeft Van de Ven Bouw en Ontwikkeling BV momenteel twee projecten lopende; “Dongen komt thuis” 1 en 2.

“Dongen komt thuis” 1 bestaat uit 14 woningen die nagenoeg allen zijn opgeleverd. In week 5 worden de laatste twee woningen opgeleverd aan de toekomstige bewoners.

“Dongen komt thuis” 2 bestaat uit 17 woningen die ook allen verkocht zijn. De bouw van deze woningen aan de Schoolsticht is onlangs gestart. De bouwput is ontgraven en van woning 9 t/m 17 is inmiddels de bekisting van de fundering aangebracht. Maandag 29 januari wordt gestart met het storten van de fundering.

In de zomer van dit jaar start de verkoop van “Dongen komt thuis” 3. Het project is gelegen in Beljaart fase 4 en bestaat uit 56 woningen verdeeld over maar liefst zeven types: Vrijstaande woningen, vrijstaand geschakelde woningen, twee-onder-één kapwoningen verdeeld over twee types, hoekwoningen en  tussenwoningen. De woningen liggen aan de Beljaartlaan, nabij buurtvoorzieningen en het speelgebied Beljaart Buiten. De prijzen van de woningen variëren vanaf € 225.000,- v.o.n.

Het project “Dongen komt thuis” 3 biedt woningen voor een brede doelgroep. Voor zowel starters als gezinnen is er volop keus. Het project is volop in ontwikkeling, er zijn nog geen beelden van de woningen. Inschrijven kun je op www.dongenkomtthuis.nl

“Dongen komt thuis” is een project van Van de Ven Bouw en Ontwikkeling B.V., een Koninklijke VolkerWessels onderneming.