Dongen komt thuis op de Woonsalon!

Dongen komt thuis op de Woonsalon!

Op vrijdagavond 4 en zaterdag 5 november kan iedereen met verhuisplannen zich naar hartenlust oriënteren op De Woonsalon, de woonbeurs voor de regio Tilburg. Dongen is onder andere vertegenwoordigd met Dongen komt thuis. Zien we u op de stand 2 & 3, de stands van “Van de Ven Bouw en Ontwikkeling”? De Makelaars van Kin lichten u het project met alle plezier persoonlijk toe!

De Woonsalon is geopend op vrijdagavond van 18.30 tot 20.30 uur en zaterdag van 11.00 tot 15.00 uur. Toegang tot deze woonbeurs in de Koepelhal (aan de Burgemeester Brokxlaan 2) is gratis.

“Dongen komt thuis” is afgelopen maand officieel in de verkoop gegaan en verkopend makelaar Gaby van Bracht is verheugd met de grote belangstelling die er is voor het project. “Gezien de grote belangstelling hebben we met een loting moeten werken. Voor de eerste tien woningen heb ik de mensen die ingeloot zijn al op gesprek gehad. Ze zijn gelukkig allemaal even enthousiast. Je merkt dat mensen de kwaliteit waarderen waar zo de nadruk op is gelegd bij dit project én de fraaie ligging binnen de Beljaart uiteraard.”

De 14 woningen van “Dongen komt thuis” worden gerealiseerd aan de rand van deze wijk, grenzend aan de groenstrook, nabij buurtvoorzieningen en het speelgebied Beljaart Buiten. De Beljaart ligt aan het natuurgebied, maar toch bent u binnen een paar minuten fietsen midden in het centrum, aldus makelaar van Bracht. De huizen worden gerealiseerd door Van de Ven Bouw en Ontwikkeling en bestaan uit vijf types: vrijstaand geschakelde woningen, twee-onder-één kapwoningen (verdeeld over twee types), hoekwoningen en tussenwoningen.

De woningen worden met veel oog voor detail en kwaliteit gebouwd, zo meldt projectontwikkelaar Pim Mossou van Van de Ven Bouw & Ontwikkeling. Dat ziet u niet alleen terug in de fraaie architectuur van CIER Architecten, maar ook in de afwerking en de gekozen bouwmaterialen. De toepassing van gevelmetselwerk, gecombineerd met hardhouten kozijnen in witte tinten, geven de woning karakter aan de buitenzijde. Ook ziet u typisch dorpse elementen zoals schoorstenen en stevige goten terug in het project. Fijn te zien dat deze kwaliteit ook gewaardeerd wordt door de kopers.”

De belangstelling is groot, maar nog niet alle bouwnummers zijn ingevuld. Kin Makelaars licht de mogelijkheden en de meest recente status van de beschikbaarheid met alle plezier persoonlijk toe tijdens de Woonsalon! Maar u kunt uiteraard ook informeren bij Kin Makelaars Dongen via 0162 726 926 of dongen@kinmakelaars.nl en op www.dongenkomtthuis.nl.