Bouw gestart van ‘Dongen komt thuis’

Bouw gestart van ‘Dongen komt thuis’

Wethouder Bea van Beers van de gemeente Dongen heeft afgelopen woensdag 12 april het startsein gegeven voor de bouw van 14 woningen genaamd “Dongen komt thuis”, in de Beljaart in Dongen. Samen met een aantal kinderen van de toekomstige bewoners heeft zij de eerste stenen gemetseld.

Op woensdag 12 april was het dan echt zo ver; de bouw van de 14 woningen “Dongen Komt Thuis” is officieel gestart! De toekomstig bewoners waren bijna allemaal aanwezig. Na een woordje van Jark Schepens, directeur van Van de Ven Bouw en Ontwikkeling bv en wethouder Bea van Beers van de gemeente Dongen, was het tijd voor de officiële handeling. De aanwezige kinderen werd gevraagd om de wethouder een handje te helpen met het metselen van de eerste stenen. Met een eigen troffel zijn ze enthousiast aan het werk gegaan en hebben hun uiterste best gedaan om een begin van de muur te metselen.

Het project bestaat uit maar liefst vijf types: 2 vrijstaand geschakelde woningen, 8 twee-onder-één kapwoningen verdeeld over twee types, 2 hoekwoningen en 2 tussenwoningen. De woningen liggen aan de groene rand van de Beljaart, nabij buurtvoorzieningen en het speelgebied Beljaart Buiten. Het project “Dongen komt thuis” biedt woningen voor een brede doelgroep. Voor zowel starters als gezinnen is er volop keus.

Van de Ven Bouw en Ontwikkeling is momenteel druk bezig met de volgende fase van Dongen Komt Thuis. Om hiervan op de hoogte te blijven kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief via de website www.dongenkomtthuis.nl . Dongen komt thuis is een project van Van de Ven Bouw en Ontwikkeling bv, een VolkerWessels onderneming.