Bouw ‘Dongen komt thuis 3’ gestart!

Bouw ‘Dongen komt thuis 3’ gestart!

Wethouder Bea van Beers van de gemeente Dongen heeft het startsein gegeven voor de bouw van de 34 woningen ‘Dongen komt thuis 3’, in de Beljaart fase 4 in Dongen.

Op dinsdag 16 april was het zover; samen met de toekomstige bewoners is het startsein voor de bouw van de 34 woningen ‘Dongen komt thuis 3’ officieel gegeven! Na een woordje van Jark Schepens, directeur van Van de Ven Bouw en Ontwikkeling B.V. en wethouder Bea van Beers van de gemeente Dongen, was het tijd voor de officiële handeling: het hijsen van de vlag!

De derde fase van ‘Dongen komt thuis’ bestaat uit maar liefst negen types: 2 vrijstaande woningen, 12 twee-onder-één kapwoningen, 8 hoekwoningen en 12 tussenwoningen. Het leuke aan het project is dat elke woning een eigen identiteit heeft door wisselende posities van kappen, erkers, luifels en de plaats van de entree. De woningen zijn allen verkocht en zijn gelegen liggen aan de groene rand van de Beljaart, nabij buurtvoorzieningen en het speelgebied Beljaart Buiten.

De ontwikkeling van de volgende fase is al in volle gang. Deze fase zal medio zomer 2019 in verkoop gaan. Voor meer informatie over en inschrijving voor deze fase kunt u terecht op www.dongenkomtthuis.nl

‘Dongen komt thuis’ is een project van Van de Ven Bouw en Ontwikkeling B.V. uit Tilburg, een Koninklijke VolkerWessels onderneming.