Bouw 23 huurwoningen Binnenhoven gestart!

Bouw 23 huurwoningen Binnenhoven gestart!

Wellicht heeft u de eerste woningen al zien verrijzen op de locatie waar voorheen de Gerba Windsor fabriek gevestigd was. De bouw van de 23 huurwoningen aan de Hoge Ham 123 is gestart!

img_7818                           foto-3-binnenhoven                         binnenhoven-final

In het plan Binnenhoven komen 23 grondgebonden huurwoningen. De oplevering van het totale plan staat gepland voor medio maart. Het plan krijgt een binnenstedelijk karakter met mooie groene zones en een karakteristieke baksteen architectuur. De woningen zijn duurzaam, energieneutraal en worden gebouwd volgens het MorgenWonen concept van Volker Wessels. De eerste woningen zijn reeds te zien op het terrein. Over circa een maand zal er tevens een modelwoning zijn waarbij men tevens de binnenzijde van de woningen kan aanschouwen. De huurprijzen zullen variëren van € 975 tot € 1.085 per maand exclusief € 30 servicekosten.

De verhuur zal over circa een maand officieel starten. Wilt u echter nu al meer weten? Neem dan contact op met met Kin Makelaars Dongen (0162 – 726 926 of dongen@kinmakelaars.nl) . Ook kunt u uw gegevens achterlasten via de website van Kin Makelaars Dongen. Zij zullen dan contact met u opnemen.