Bieden met zekerheid

Bieden met zekerheid

Op zoek naar jouw droomhuis? Maar heb je al een aantal keren tevergeefs een bod gedaan? Dan kan de Bieden met Zekerheid verzekering je kans verhogen. Met deze verzekering plaats je een bod zonder financieringsvoorbehoud.

 

De huizenmarkt verandert in een rap tempo. Steeds meer huizenkopers zijn genoodzaakt een bod uit te brengen zonder een voorbehoud van financiering. Dit brengt echter grote risico’s met zich mee. Wil jij geen financieel risico lopen en een grote kans maken op jouw droomhuis?

Bieden met Zekerheid verzekering

Met Bieden met Zekerheid plaats je verzekerd een bod zónder financieringsvoorbehoud én maak je 4 x meer kans om het winnende bod te hebben. Een “Bieden met Zekerheid Verzekering“ is een verzekering die de boete betaald, mocht jouw financiering voor jouw woning onverhoopt niet rondkomen. Door deze verzekering kun jij bieden zonder voorbehoud van financiering én loop jij geen risico op een boete. Een aanbod zonder financieringsvoorbehoud is buitengewoon aantrekkelijk voor de verkoper. In het geval van een aanbod met financieringsvoorbehoud moet de verkoper immers zes tot acht weken wachten voordat de koop definitief doorgaat. Een aanbod zonder voorbehoud betekent dat de verkoper al na de wettelijk verplichte bedenktijd van drie dagen zekerheid heeft. Hierdoor wordt zo’n aanbod in de praktijk vier keer vaker geaccepteerd dan een aanbod met voorbehoud. Bovendien komt het vaak voor dat een verkoper ervoor kiest een lager bod te aanvaarden simpelweg omdat er geen financieringsvoorbehoud aan verbonden is.

Mogelijk heb je ook al een aantal keren tevergeefs een bod gedaan op een woning en ben je nog niet geslaagd om koper te worden van een bestaande woning (of een nieuwbouwwoning waarbij een bankgarantie wordt gevraagd). Laat je informeren over jouw mogelijkheden omtrent:

  • Hoe kan ik wél een huis kopen?
  • Krijg meer kans in de woningmarkt
  • Een bod doen met een goed gevoel
  • Laat gratis jouw hypotheek checken
  • Bieden met zekerheid

Het aanvragen van de verzekering is geheel gratis. Pas bij succes (dus het winnende bod), betaal je € 850,-. Voor het voorafgaande financiële onderzoek geldt een standaardtarief van € 250.

Vrijblijvend gesprek

Wil je er ook eens met een expert over praten? Of wil je meer weten over dit product  en of het voor jou een optie is? Neem dan contact op met Floris’Hand. Als Erkend Financieel Adviseurs zijn we namelijk voorstander van de nodige zekerheden.  Bel 0162-372237 of mail  naar welkom@florishand.nl om een afspraak te maken voor een vrijblijvend gesprek. We helpen je graag verder!