Achttien81

Achttien81

Wil jij graag in het nieuwbouwplan Achttien81 wonen in een loftwoning in het rijksmonument? Of in een twee-onder-een-kapwoning omringd door het groen? Geef nu alvast jouw voorkeur door via de website www.achttien81.nl . Op de website vind je jouw favoriete nieuwbouwwoning of loftwoning eenvoudig op de interactieve kavelkaart en je krijgt inzage in onder andere de richtprijzen, de woonoppervlaktes, de sfeerplattegronden en de perceelgroottes. Je kan op deze kaarten goed zien waar welke woning zich in het plan bevindt.

Wanneer start de verkoop?
Naar verwachting start de verkoop medio mei. KIN makelaars is druk bezig om alle verkoopdocumenten gereed te maken en zodra deze definitief zijn, gaat de verkoop van start.

Heb je interesse?
Schrijf je in en log in via je persoonlijke pagina! Op je persoonlijke pagina ‘Mijn Omgeving’ kun je naast het doorgeven van jouw personalia ook alvast je voorlopige voorkeuren doorgeven met een maximaal aantal van 4 voorkeuren. Op die manier ben je helemaal voorbereid zodra de verkoop echt van start gaat. Straks bij ‘start verkoop’ kun je als een van de eerste je definitieve keuze kenbaar te maken. Ga naar www.achttien81.nl om het aanbod te bekijken en om je voorkeuren door te geven.

Heb je vragen over het project, neem dan contact op met Gaby van Bracht, KIN makelaars Dongen, 0162-726-926