70% Dongen Komt Thuis verkocht

70% Dongen Komt Thuis verkocht

De fles kon worden ontkurkt afgelopen donderdag bij Kin Makelaars Dongen. De tiende overeenkomst bij “Dongen komt thuis” werd getekend, waarmee  de 70% voorverkoopseis werd gehaald. Dat betekent dat Van de Ven Bouw en Ontwikkeling kan gaan starten met bouwen! Een exacte datum voor de start bouw is nog niet bekend, maar zal naar verwachting over circa twee maanden zijn.

Verkopend makelaar Gaby van Bracht is verheugd met de grote belangstelling die er is voor het project. “Al sinds de start van de verkoop drie maanden geleden bemerken we een zeer grote interesse in het project. Je merkt dat mensen de kwaliteit waarderen waar zo de nadruk op is gelegd bij dit project én de fraaie ligging binnen de Beljaart uiteraard.”

De woningen worden met veel oog voor detail gebouwd, zo meldt projectontwikkelaar Pim Mossou van Van de Ven Bouw & Ontwikkeling. Dat zie je niet alleen terug in de fraaie architectuur van Cier Architecten, maar ook in de afwerking en de gekozen bouwmaterialen. Fijn te zien dat deze kwaliteit ook gewaardeerd wordt door de kopers.”

De woningen bestaan uit vijf types: vrijstaand geschakelde woningen, twee-onder-één kapwoningen (verdeeld over twee types), hoekwoningen en tussenwoningen. De ligging is vanuit de lucht te zien in dit filmpje.

Naast de tien verkochte woningen zijn de andere vier ook onder optie. Die laatste vier bouwnummers zijn echter nog niet definitief ingevuld en u kunt zich inschrijven als reserve-kandidaat. Informeer voor de laatste status bij Kin Makelaars Dongen via 0162 726 926 of dongen@kinmakelaars.nl en bekijk alle overige informatie op www.dongenkomtthuis.nl.