5 sterren van MoneyView voor Rabobank

5 sterren van MoneyView voor Rabobank

De Plusvoorwaarden van de hypotheken van de Rabobank krijgen voor het vierde jaar op rij de maximale 5 sterren van MoneyView. Het gaat om de voorwaarden van de Annuïteitenhypotheek en de Lineaire Hypotheek. MoneyView vergeleek voor dit onderzoek 59 annuïteitenhypotheken en 55 lineaire hypotheken.

Nieuwe leennormen en kostengrens NHG in 2018
Vorige week zijn door het Nibud nieuwe leennormen aangeboden aan de Tweede Kamer. Hieruit blijkt dat huishoudens die meer dan €45.000 verdienen, iets meer kunnen lenen dan in 2017. Voor huishoudens met een lager inkomen blijft het maximaal te lenen bedrag volgens het Nibud ongeveer gelijk. Dit betekent dat deze huishoudens in totaal 2% á 3% minder kunnen lenen dan dit jaar.

Daarnaast wordt de kostengrens voor de Nationale Hypotheek Garantie vanaf 2018 gekoppeld aan de gemiddelde huizenprijs. De maximale kostengrens voor woningen zonder energiebesparende voorzieningen bedraagt in 2018 € 265.000,-.

Wilt u hier alles over weten en nog profiteren van de huidige leennormen? Bespreek uw situatie dan met een Financieel Adviseur van de Rabobank.

Inloopmomenten wonen
Tijdens de inloopmomenten kunt u terecht met al uw woonvragen. De Rabobank adviseurs staan elke eerste zaterdag van de maand van 10.00 tot 14.00 uur voor u klaar in het Rabo Ontmoetingscentrum aan de Spoorlaan 300, elke derde zaterdag van de maand in het kantoor aan de Heyhoefpromenade 1 in Tilburg en elke eerste donderdag van de maand in Café Studio in Tilburg (Heuvel 9). Daarnaast treft u de Financieel Adviseurs iedere zaterdag tussen 10.00 en 13.00 uur bij Hockeyclub Tilburg aan de Bredaseweg 447.

Natuurlijk bent u ook op een andere dag van harte welkom. Maak een afspraak voor een kosteloos oriëntatiegesprek via telefoonnummer (013) 537 99 11. Kijk voor meer informatie op rabobank.nl/hypotheek.