4e editie woonbeurs goed bezocht

4e editie woonbeurs goed bezocht

Afgelopen zaterdag is de DongenWoont Woonbeurs bezocht door maar liefst 350 belangstellenden. Iedereen had zo zijn eigen reden om de beurs in de Aula van het Cambreur College te bezoeken. De één was op zoek naar een woongroep waar men gezamenlijk voorzieningen deelt. De ander zocht een patiowoning, een grotere eengezinswoning of een appartement. Met de organisatie van de DongenWoont Woonbeurs wil DongenWoont iedereen met verhuis- en verbouwwensen informeren over de mogelijkheden in Dongen.

Ook verschillende bedrijven op gebied van verbouwing en interieur waren aanwezig. Zij konden rekenen op de interesse van veel bezoekers die hun woning willen verduurzamen, hun interieur willen vernieuwen of hun woning willen aanpassen om langer thuis te kunnen blijven wonen. Nieuw dit jaar was de informatie over gasloos bouwen. Na de besluiten die hierover zijn genomen door het kabinet, een actueel onderwerp. De warmtepompinstallatie die werd getoond in de stand kreeg dan ook veel aandacht van de beursbezoekers.

Bij het verbouwen of verhuizen komen ook vaak financiële en notariële vragen om de hoek kijken, deze vragen werden allemaal beantwoord door de verschillende adviseurs op de beursvloer.

CIER ARCHITECTEN en eQmarketing, de organisatoren van de beurs, kijken tevreden terug op deze succesvolle editie van de DongenWoont Woonbeurs. Volgend jaar hopen zij weer de DongenWoont Woonbeurs te kunnen organiseren, met de 5e editie van de woonbeurs zal dit het 1e jublieumjaar worden.