40 nieuwe woningen te huur

40 nieuwe woningen te huur

Het project Beljaart fase 2A is een onderdeel van uitbreidingslocatie de Beljaart in Dongen. In deze fase worden in totaal 64 woningen gebouwd. Casade bouwt in het gebied tussen de Achterhuizensticht, Veenmos en het Kloosterpad (achter het Medisch Centrum Beljaart) 46 eengezinswoningen.

Afbeelding1 jpg

Stedenbouwkundig plan
Het stedenbouwkundig plan gaat uit van 46 eengezinswoningen verdeeld over zes bouwblokken. Parkeren is mogelijk in de directe omgeving van de woning.

Huurprijzen
Er worden 40 woningen te huur aangeboden. De huurprijs voor de hoekwoningen bedraagt € 710,68, voor de tussenwoningen € 628,76.

De woningen
De woningen bestaan uit hoek- en tussenwoningen op percelen variërend tussen de circa 116 en 208 m². Door te variëren in de ontwerpen van de woningen, ontstaat een heel divers woningaanbod. Naast Casade ontwikkelt de Bunte Vastgoed Zuid 14 koopwoningen in deze fase en worden door de gemeente Dongen vier bouwkavels uitgegeven.

Meer informatie en plattegronden staan op de website www.casade.nl/beljaart2a.
Reageren op deze woningen kan van 12 t/m 19 juli en is alleen mogelijk als u bent ingeschreven als woningzoekende bij Casade.