22 september start verkoop!

22 september start verkoop!

Het moment is aangebroken: er wordt gestart met de verkoop van de 3e fase van ‘Dongen komt thuis’. Prachtige nieuwbouw in de Beljaart, met 9 verschillende type eengezinswoningen. Bij ieder type is gestreefd naar een individueel karakter, waardoor een grote diversiteit aan woningen is ontstaan. Met een prijsniveau van € 185.000,- V.O.N tot € 450.000,-  V.O.N is het voor een grote doelgroep toegankelijk!

Op zaterdag 22 september tussen 11.00 en 14.00 uur start de verkoop op het kantoor van KIN Makelaars Dongen en kunt u de brochure en het voorkeurformulier ophalen. Uiteraard zijn de makelaars aanwezig om het één en ander uit te leggen. KIN Makelaars Dongen is erg verheugd met de start verkoop: “We merken dat de markt schreeuwt om dit type woningen. Ze zijn alle 34 even bijzonder en met 9 verschillende types is de keuze erg groot. Er komen vrijstaande,  twee-onder-één-kap-, hoek-, eind- en tussenwoningen. Voor ieder wat wils. Met prijzen vanaf € 185.000,– vrij op naam!

Loop op 22 september laagdrempelig binnen bij KIN Makelaars Dongen aan de Hoge Ham 93 te Dongen. Zij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

www.dongenkomtthuis.nl