Tweekappers in verkoop

Tweekappers in verkoop

Komende woensdagavond, 21 juni, is de start van de verkoop van 9 twee-onder-een-kapwoningen, de 2e fase van het project Achttien81. De woningen liggen tegen het groen van natuurgebied De Bergen. Naar verwachting kun je al in het 1e kwartaal van 2024 de sleutel van je nieuwe woning in ontvangst nemen. De 1e fase met tweekappers is inmiddels verkocht en in aanbouw.

Ben jij op zoek naar een plek waar je kunt genieten van de rust en de natuur? In Achttien81 woon je in een kleine woonwijk in het groen en ook nog eens dicht bij het centrum van Dongen.

Verkoopevent 2e fase twee-onder-een-kapwoningen
Wanneer:  woensdag 21 juni
Tijdstip:     van 18:00 – 20:00 uur
Ingang:       via de inrit naast Sint Josephstraat 53

Start bouw

Op een prachtige, zonnige dag heeft wethouder Kees de Jong het officiële startsein gegeven voor de bouw van de twee-onder-een-kapwoningen onder aanwezigheid van kopers, omwonenden, bouwers, makelaars en overige genodigden. Tijdens dit feestelijk moment heeft wethouder De Jong het ‘eerste huis’ van Achttien81, een insectenhotel, onthuld. Het ‘eerste huis’ is een cadeau van de ontwikkelende bouwer Hazenberg aan de toekomstige bewoners, als symbool van de verbondenheid met de natuur.