1 december start bouw 2e fase Dongen komt thuis

1 december start bouw 2e fase Dongen komt thuis

Steeds meer Dongenaren wonen met veel plezier in de Beljaart. Volgend jaar komen daar weer 17 huishoudens bij! In december start Van de Ven Bouw en Ontwikkeling namelijk met de bouw van de 17 woningen van de tweede fase van Dongen komt thuis: 10 twee-onder-één kap- ; 4 hoek- en 3 tussenwoningen. Elke woning heeft een eigen identiteit door wisselende posities van erkers, luifels en de plaats van de voordeur.

Makelaar Gaby van Bracht op de locatie waar vanaf december de woningen van Fase II van Dongen komt thuis gaan verrijzen.

 

“De voorverkoopseis was zeer snel behaald,” zo vertelt makelaar Gaby van Bracht van Kin Makelaars Dongen ons. “Voor kopers erg fijn dat er zo snel gestart kan worden met de bouw. En wat er komt wordt ook echt prachtig! Van buiten en van binnen. Zo worden alle woningen zeer volledig opgeleverd. Naast een mooie lichte woonkamer en drie slaapkamers is de woning voorzien van een ingerichte toilet en badkamer met tegelwerk en sanitair. Standaard is een mooie volwaardige keuken opgenomen in de woning. Wil je meer luxe dan bestaat de mogelijkheid om de keuken nog verder uit te breiden en de badkamer luxer in te richten. Aan iedereen is gedacht.” 

 Van de zeventien woningen zijn er slechts nog vier beschikbaar. Heeft u interesse? Maak dit dan snel kenbaar. Wanneer we uw wensen voor de start bouw kunnen doorvoeren, dan kan de aannemer u kosteloos een extra aanbouw van 1,2m over de volledige breedte bieden. Zo hebben de woningen beneden nog meer mogelijkheden en ruimte. Meer informatie over de woningen is te verkrijgen op www.dongenkomtthuis.nl of via Kin Makelaars Dongen: dongen@kinmakelaars.nl of 0162-726926.