Rosariopark

Rosariopark

PROJECTNAAM

Rosariopark

LOCATIE

Rosariopark

WONINGEN

13 appartementen en 6 grondgebonden woningen

STATUS

Gerealiseerd

PROJECTONTWIKKELAAR

De Bunte Vastgoed Zuid

MAKELAAR

Van den Bosch Makelaars

Kanters Garantiemakelaars

MEER INFO

 

In het centrum van Dongen op het Rosariopark is De Bunte Vastgoed Zuid bezig met de herontwikkeling van het huidige terrein van Garagebedrijf Caron naar een nieuw woonparkje met 6 grondgebonden woningen, een appartementencomplex en voldoende parkeergelegenheid. Hiermee wordt de laatste fase van het Rosariopark afgerond.

De bestaande opstallen van het voormalige garagebedrijf worden gesloopt en de huidige ontsluitingsweg ter hoogte van Rosariopark 26 wordt verlengd zodat er een nieuwe straat ontstaat waaraan de 6 grondgebonden woningen zijn gelegen. Aan de nieuwe straat komen tevens de parkeerplaatsen voor de bewoners en bezoekers van de 2 vrijstaande woningen en de 4 twee-onder-een-kapwoningen

In het ontwerp is rekening gehouden met de monumentale beuk en deze blijft gehandhaafd en wordt volledig in het plan geïntegreerd. Achter de rode beuk wordt een groene, parkachtige zone aangelegd. In deze zone wordt het appartementencomplex met in totaal 11 appartementen en 2 penthouses gerealiseerd. De bergingen komen inpandig en het parkeerterrein voor de bewoners van de appartementen bevindt zich aan de achterkant van het complex.