Achter de Hoge Ham

Achter de Hoge Ham

PROJECTNAAM

Achter de Hoge Ham

LOCATIE

Als je de Hoge Ham ter hoogte van de ABN Amro-bank verlaat, via een doorsteek in de winkelstraat, belandt je na enkele tientallen meters op een ongerept weiland. Een oase middenin het dorp. De huizen die hier worden gebouwd aan een autoluw straatje, geven je het warme gevoel van een community. Hier woon je nog mét elkaar en voel je je verbonden door de beschutting van een heel eigen woonbuurt.

WONINGEN

5 vrijstaande woningen

STATUS

Opgeleverd

MAKELAAR

Van den Bosch makelaars

PROJECTONTWIKKELAAR

PvH Vastgoed

MEER INFO

Beschut wonen aan een intiem straatje in hartje Dongen. Dat lijkt wat veel gevraagd. De dorpskern staat juist bekend om zijn bijna stedelijke levendigheid. Tóch is er nog een fraaie, ongeschonden plek waar u straks kunt kiezen voor rust of rumoer. Net waar u op dat moment zin in hebt. Tussen kroeg en kerk bouwen we slechts een vijftal moderne villa’s, omhelsd door Dongen. Woningen met standaard vier slaapkamers en twee badkamers. Waar u dat paradijsje kunt vinden? Verrassend vertrouwd eigenlijk: Achter de Hoge Ham.

De bungalows “Achter de Hoge Ham” lenen zich bij uitstek voor mensen dien van royale ruimtes houden. Van de living tot de vier slaapkamers zijn alle vertrekken lekker fors bemeten. De master bedroom bevindt zich beneden, grenzend aan een grote badkamer. De tuin heeft meer dan voldoende plaats voor een zomerse barbecue en languit liggen in de zon. Op de eigen oprit passen gemakkelijk twee auto’s.

Alle woningen in het project Plaats J zijn inmiddels verkocht, gebouwd en opgeleverd.